søndag den 7. april 2013

DA STJERNETRÆFFET DØDE...............




Det er med stor beklagelse, at arrangørerne af Det såkaldte stjernetraf 2013, må meddele grundlaget for afholdelse ikke er tilstede.

Stjernetræffet har ellers på fortræffeligvis gennem 12 år budt på utallige oplevelser for diverse deltagere, og har i gennem en længere periode bundet en mandegruppe sammen, på trods af forskellig herkomst og evner , det var et frirum , hvor folk der aldrig selv havde opnået hæder eller anderkendelse for deres sportslige kunnen , fik mulighed for at være sammen med ligesindede og føle nærhed med enkelte, som netop har præsteret noget stort, i deres aktiv karriere.
Altså Socialt samværd i en anden dimension.

Det har gennem de sidste par år været konstateret, at det aktive potientale for at mødes omkring disse aktive sociale arrangementer, har været dalende,

Forudsætningen altid har været :



At det er et forum, hvor man kan melde til og fra, når man har tiden og lysten, det er jo et fantastisk koncept, men måske har det for svære vilkår i disse stressende og fortravlede tider.

Lidt selvransagelse vil måske være på sin plads, hvad koster det, at være en del af et sådan fællesskab?

Hvis det måles i tid og arrangement....


Hvis ikke alle byder ind med noget på et nogenlunde plan så dør, et sådan setup.

Der er frit valg på alle hylder....


Så nu er det tid til eftertanke...... hvis stumperne skal samles op til 2014 , eller hvis projektet helt skal skrottes !

Gruppens andre sociale aktiviteter, lider under samme vilkår. 

Det ville være synd og skam, hvis disse små åndehuller helt forsvandt, fordi vi ikke kunne finde vejen i rette tid.

De 4 afbud giver sig selv, den ene der har tilmeldt sig , vil selvfølgelig få retuneret sit beløb snarest muligt.

Med Venlig Hilsen  Stjernetræf under afvikling af 2013.

1 kommentar:

Ulf sagde ...

Jeg synes at arrangørerne fortjener et svar om vi kommer eller ej. Jeg er selv en af de nølende. Vi står for at sætte vores hus til salg, og jeg har ikke rigtig overblik om jeg kan komme til stjernetræf eller ej... Så derfor kan jeg ikke give klar besked.