tirsdag den 22. april 2008

Ore - Knudshoved - Ore: Her er detaljerne

Starten til den sydsjællandske MTB-semiklassiker går søndag den 4. maj kl. 10.30. Ruten er meget enkel: Fra den ene ende til den anden – og så tilbage. Efter løbet er der kolde afvaskninger i Storstrømmen.

Det stjernespækkede felt tæller Kristian, Kim, Søren, Jørgen, Ulf & Ole. Formanden og Poul har hver et wildcard.

Undskyldning for at køre turen er, at der er frokost bagefter. Jeg sørger for øl, en lille snaps, smør og diverse tilbehør, og Jørgen har lovet at bage rugbrød og tage en lillre snaps med. Michael og Søren sørger for sild. Alle andre medbringer deres bedste frokostret, og hvad de ellers har lyst til at tage med. Vi ser ud til at kunne blive 14-16 stykker til bords.

Kørselsvejledning: Turen i bil ned fra København tager en lille time. Kør sydpå ad motorvejen mod Rødby. Kør af ved afkørsel 40 ”Udby”. Kør sydpå ad rute 22 - den gamle vej mod Storstrømsbroen (på den sidste del hedder den rute 153) - og kør ca. 8 km. gennem Ørslev og et par rundkørsler (du får Vordingborg på venstre hånd). Sidste afkørsel på Sjælland kommer på højre side kort før broen til Masnedø og viser til Vordingborg – den hedder ”Rampen”. Kør ned til T-krydset og drej til venstre ad Orevej. Fortsæt 3-4 km. ad Orevej. Den allersidste sidevej, inden Orevej fortsætter ud over markerne og bliver til en grusvej, er på venstre side 50 meter før det bebyggede område slutter, og hedder Humlevænget. Kør ned ad den til enden og drej til højre. Kør 25 meter og kør atter til højre. Du er nu på Lyngstien, og vi bor i nr. 1.

Ole

Billeder fra turen - se links til højre

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Ole og Anne

Det lyder bare super hyggeligt, vi glæder os til en god bid brød, samt en snaps og så selvfølgelig en god gang hyggelig samvær.

MVH

Lone og Jørgen

Anonym sagde ...

Hej Ole!

Jeg syntes jeg hørte at arrangementet er blevet udvidet til lørdag og søndag. Er det rigtigt?

Mange hilsener
Kim

Anonym sagde ...

Hey boys - og girls

Tak for en dejlig tur. Super cykeltur, dejlig mad og hyggeligt selskab - og sol på næsen. Tak til Ole og Anne

//Ulf

Ps: Billeder kan ses ved at klikke på linket til højre på siden