onsdag den 16. april 2008

Stjernetræf

Jubi, så er invitationen færdig i trykken og allerede delt ud til 4, udover festudvalget, som består af Kim, Jens, Bjarne og Jørgen, så allerede nu er vi 8, så i skal nok komme til hockey på tirsdag hvis i vil have en indbydelse :O) Så er stedet hvor vi skal overnatte fundet, spændende ik' Vi skal en tur til Nordsjælland, selv programmet er færdig, knap så mange som sidste år, men alligevel bliver det ikke for tøsedrenge, Bla skal i skaffe en moutainbike + hjelm som i skal have med, Kim har lovet at stille en kassevogn tilrådighed, så transporten bliver noget nemmere. Lad det ikke være en hæmsko det med cyklen, det finder vi ud af.
Jens har lovet at stå for maden, så kære venner, der er lagt op til noget af en week-end.

Vi ses tirsdag.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Onkel jørgen og resten af festudvalget - hvorfor lægger du ikke invitationen mm. til stjernetræf ud på Bloggen her? - Ulf

Anonym sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.

Anonym sagde ...

Hej Jørgen!
Bare lige to opklarende spørgsmål.
Hvorfor starter vi først lørdag og hvornår er vi færdige mandag?

Anonym sagde ...

Det kan kun være dig Poul som ikke skriver afsender :O)
Nå, men får at det ikke skaber rører, så er datoerne som følgende:
fredag d. 30 maj, lørdag d. 31 maj og søndag d. 1. juni 2008.

Nu er stedet booked og maden er på plads.

MVH Jørgen