mandag den 22. februar 2010

Hvilke Minder.....


Hockey kl 20.00 ?
Hvem Kommer..... ?

onsdag den 10. februar 2010

Hockey tirsdag den 16. februar!!!

Hej alle!

Selvom det er skolernes vinterferie er der hockey. Kom præcis klokken 20.00 da døren låses.

Kim

mandag den 8. februar 2010

Kampen om den gule spand....



















Salzbach Komiteen Har erfaret at D.D.P.C.. ( Dejlige Desperate Per Christensen) Har forvildet sig ind på Gyngende juridisk grund, og i sin desperation for at undslippe den gule skygge...... , Har Arme Per prøvet at lave en parallel anordning .... ved at give en hvid spanden videre Til en ikke godkendt kandidat ..... Dette sker uden at Per har det fornødne mandat hertil........
Salzbach Komiteen må henlede opmærksomheden på at sådanne foranstaltninger ikke kan iværksættes uden komiteens godkendelse.
Og slet ikke af en indehaver af titlen.
For en god ordens skyld bekræftes det at det er .... både den gule spand og indehaveren af titlen af den gule spand som er afbilledet på siden.
Komiteen bekræfter at der er tale om en livsvarig titel.... som ikke kan overdrages.

Flachau 10


Det var ikke mange billeder jeg fik taget - men jeg ved, at der var andre der var mere flittig med kameraet - bla. Paparazzi Poul. Gå ind på http://picasaweb.google.dk/nvhockey/Falchau10# log in og upload jeres billeder.

Tak for en god, men kort tur

//Ulf

mandag den 1. februar 2010

Hockey i aften

Hej til alle

Husk at der er hockey tirsdag d.2. feb kl 20.
Så skriv på bloggen om du kommer og tænk lige over at det muligvis kan gå hen og blive et kraftig snefald, nå en kop varm chokolade på Staalvand ska' vi da ha bagefter :O)

Jeg kommer