tirsdag den 28. oktober 2008

Hockey og Øl - 28. oktober

Jørgen kommer - hvad med dig?

tirsdag den 21. oktober 2008

mandag den 20. oktober 2008

Fall Race 2008




Søndag d. 30 november er der Fall Race i Tisvilde Hegn. Der er en rute på 21 km og en på 42 km. Jeg synes det vil være sjovt, hvis vi kunne stille et større hold fra NV-Bevæger-sig. Evt. m sild og snaps efter løbet på Claus B.

Som I kan se på billedet deltog Kim og Ulf sidste år. Vi kunne ikke følge den smukke pige i forgrunden på billedet. Hvad med jer

Se link til højre - hvor der er flere billeder fra Turen

onsdag den 15. oktober 2008

Julefrokost 08!!!

Hej alle!

Årets julefrokost er berammet til lørdag den 6. december med aktiviteter og konkurrencer fra kl. ca. 13 - 17. Derefter drages til spisested, hvor bl.a. det spændende genvalg til formandsposten vil blive afholdt ...

Skriv lige på bloggen om du deltager eller du vil bidrage til underholdningen med en dårlig undskyldning - inden den 26. oktober.
Forslag til gode spisesteder modtages også gerne her på bloggen.

Med mange nissepigehilsener!

Festudvalget Kim og Jørgen m.fl.

mandag den 6. oktober 2008

onsdag den 1. oktober 2008

Susette skriver!

Hej drenge!

Det er lidt ærgerligt, at I ikke kommer til hockey om tirsdagen eller i det mindste melder afbud i god tid. Jeg havde lige fået overtalt tre nye volleyspillere til at tage med i tirsdags efter at de havde hørt om Danse-Jørgen, Sjove(rt)-Poul og formanden. Håber meget at I kommer på tirsdag - sidste træning inden efterårsferien.